Tanxugueiras, cap de cartell del Feslloc

Ja han eixit a la venda els primers abonaments per al festival, que també confirma actuacions de La Fúmiga, Smoking Souls , Ginestà, Auxili i Xavi Sarrià

El grup gallec Tanxugueiras, en una de les imatges promocionals del Feslloc
El grup gallec Tanxugueiras, en una de les imatges promocionals del Feslloc / Feslloc

El grup gallec Tanxugueiras, finalista en el Benidorm Fest, encapçalarà el cartell d'actuacions del Feslloc. "La banda eurovisiva visita de nou el País Valencià per a transmetre tota l'energia amb la proposta de renovació i arrel tan popular", ha informat en un comunicat l'organització del popular festival de música en valencià, que se celebra cada any el segon cap de setmana de juliol a Benlloc des del 2007. Enguany serà els dies 7, 8 i 9. 

Aquest dijous s'han començat a desvelar quins artistes i grups hi actuaran en aquesta edició del 2022. Les confirmacions continuen amb La Fúmiga, que acudirà a Benlloc amb el nou treball Fotosíntesi, i Ginestà, que estrenarà el disc Supose que l’amor és això. També tocaran Smoking Souls, que presenta La cura, juntament amb Xavi Sarrià i Auxili, que llançaran les noves cançons per primavera.

Des de les 13:00 hores estan a la venda els primers abonaments a un preu de 30 euros, que es poden adquirir a través del portal web. En els primers moments s'han registrat alguns problemes tècnics, segons ha anunciat el mateix festival a través de les xarxes socials.

Organitzat per l'Ajuntament de Benlloc i Escola Valenciana, el Feslloc "promou i encoratja les noves generacions de músics i músiques en la nostra llengua". Els promotors informen que com a novetat en l'edició d'enguany s'anunciaran "molt prompte" els i les creadores de contingut que acompanyaran en xarxes socials el festival.

L'emblemàtic certamen torna per segon any consecutiu amb un rerefons marcat per la pandèmia, però ja recuperarà el format original de tres dies i hi haurà la possibilitat d'acampada. El 2021 es va celebrar en un format reduït i adaptat a la situació sanitària després d'un any de parada i va congregar unes 1.500 persones. 

També et pot interessar

stats