Sueca reviu les Falles del 1981 per al rodatge de ‘La ruta’

La sèrie sobre la mítica Ruta del Bakalao ha recreat l'Ofrena d’aquell anys i li ha posat els monyos a les seues protagonistes

Sueca recupera les Falles dels anys huitanta per a la sèrie sobre la Ruta del Bakalao / À Punt NTC

Sueca tornarà als anys huitanta durant tota aquesta setmana per al rodatge de la sèrie sobre la Ruta del Bakalao que fa uns mesos que s’està filmant i que ja està pràcticament enllestida.

Per a les escenes filmades a la Ribera Baixa es necessitaven fallers i falleres dels anys huitanta i el veïnat s’ha entregat al món del cine i han començat a obrir baüls per a recuperar vestits i complements de fa tres dècades.

La sèrie La ruta ha recreat l'Ofrena de les falles de 1981 i li ha posat els monyos a les seues protagonistes. Perquè el veïnat mateix ha confirmat que el casal i la discoteca eren compatibles, i la que no podia o no volia desfer-se els monyos cada nit, se n'anava amb ells de festa. 

Aquesta no és la primera vegada que el rodatge de La ruta passa per Sueca, de fet, hi ha fins i tot qui és reincident com a figurant i que ha gaudit molt aquest remember d’indumentària tradicional. La sèrie arribarà a les nostres pantalles cap al final de l’any. 

També et pot interessar

stats