La sèrie sobre la Ruta del Bakalao obri les portes del seu plató a la carretera del Saler

‘La Ruta’ és el viatge d’un grup d’amics del Perelló, des del 1993, fins al dia que entraren a Barraca per primera vegada, l’any 1981

Roda de premsa de la sèrie 'La Ruta' / À Punt NTC

El director valencià Borja Soler i Roberto Martín Maiztegui estan al darrere de La Ruta, la sèrie sobre la Ruta del Bakalao que veurà la llum d'ací a uns mesos i que ja hem tingut oportunitat de veure'n les primeres seqüències. Un equip de la televisió d'A Punt ha entrat al rodatge d'un dels capítols rodat a la discoteca Spook.

La Ruta
La Ruta / Laia Lluch

La Ruta és el viatge d’un grup d’amics del Perelló, des del seu acomiadament en una Ruta Destroy massificada el 1993, fins al dia que entraren a Barraca per primera vegada, l’any 1981, quan tant ells com “la festa” encara conservava la innocència. La sèrie estarà protagonitzada per Àlex Monner, Claudia Salas, Ricardo Gómez, Elisabet Casanovas i Guillem Barbosa. 

La Ruta
La Ruta / Laia Lluch

Tot passarà als escenaris reals. No hi haurà cap plató. Una discoteca de l'època en cada episodi. Un rodatge gens còmode per al qual ha devorat tota la bibliografia que hi havia sobre aquest moviment cultural i ha representat un aprenentatge per a uns actors que van nàixer el 1994.

La Ruta
La Ruta / Laia Lluch

Fins a juny, la carretera del Saler continuarà sent el plató de rodatge d’aquesta sèrie que vol portar la moguda valenciana de la foscor a la llum.

També et pot interessar

stats