Smoking Souls ompli un pavelló madrileny en un dels seus últims concerts

El grup de Pego farà una pausa en la seua carrera a final d’any

El grup de Pego Smoking Souls durant el concert al Wizink Center

El valencià se sentia el cap de setmana a Madrid. El grup valencià Smoking Souls va prendre l’escenari del pavelló Wizink Center de Madrid, en un dels seus últims concerts, abans de fer una pausa, al desembre, en la seua trajectòria. Els de Pego feien parada a la capital dins de la gira Flors i finals i van interpretar davant de centenars d'assistents els seus temes en valencià com a teloners dels asturians Desakato, que feien el seu concert final i s'acomiadaven dels escenaris després de dues dècades de carrera.

El fet que s’albire la parada de la carrera d’aquest grup, que ja ha anunciat que oferirà el seu últim concert abans d’una parada temporal al Festivern de Tavernes de la Valldigna per Cap d’Any, va atraure un públic nombrós fins al pavelló madrileny. L’anunciada parada en la trajectòria d’aquest grup, després de dotze anys de carrera, ha fet que molts dels seus seguidors no volgueren perdre’s la cita a Madrid.  

Als pegolins només els queden dos directes més enguany: divendres 24 de novembre, a Alcoi; i l'últim dia de l'any al Festivern.

També et pot interessar

stats