Smoking Souls inicia la gira abans d’una parada indefinida el 2024

La banda de Pego oferirà dos concerts el 12 i 13 de maig al Principal de València

Smoking Souls en el videoclip 'Flors i finals' / À Punt NTC

El Teatre Principal de València acull aquest cap de setmana els dos únics concerts a València de la gira Flors i finals de Smoking Souls, dins del cicle Música al Principal. D'aquesta manera, els pegolins estaran al Teatre Principal el divendres 12 i el dissabte 13 de maig a les 20:00 hores amb dues actuacions molt especials que comptaran amb nombroses col·laboracions d'altres artistes, com Mafalda, Xavi Sarrià, Laura Esparza o Los Chikos del Maíz. 

Seran els primers concerts abans de la parada indefinida que farà la banda el 2024. Les úniques parades de la gira a la ciutat de València portaran els quatre músics a l'escenari del carrer de les Barques en uns concerts "excepcionals" amb un nou repertori i un espectacle "molt especial".

El grup tanca una etapa en la seua carrera musical, després d'aconseguir múltiples guardons amb l'últim disc La cura, i ho fan amb una gira especial que enguany passarà per alguns dels grans festivals i que conclourà en el Wizink Center de Madrid. Dotze anys de carrera musical i prop de 600 concerts, els han consolidat com una de les bandes referencials del rock en valencià. 

Les entrades per al concert del dissabte es van esgotar en només 24 hores, però encara queden disponibles per al concert del divendres en el web de l’Institut Valencià de Cultura, a més del percentatge reservat per a taquilla física el mateix dia del concert.

Smoking Souls no és l'únic grup valencià que ha anunciat un parèntesi. Mireia Vives i Borja Penalba proclamaren una pausa indefinida al seu projecte comú l'any passat i també encetaren una última gira abans d'encarar nous projectes en solitari. 

També et pot interessar

stats