Shakira confirma que no cantarà en el Mundial de Futbol de Qatar

La cantant se suma a Dua Lipa i Rod Stewart, que han decidit no participar pel seu rebuig a la situació social i política del país

Imatge d'arxiu d'una actuació de Shakira
Imatge d'arxiu d'una actuació de Shakira / Jeff Schultes (Shutterstock)

La cantant colombiana Shakira ha informat aquest dijous que finalment no participarà en el Mundial de Futbol de Qatar, segons han assenyalat fonts del seu entorn. Les informacions publicades fins al moment sobre la seua participació i la seua posterior cancel·lació s'han basat en rumors i informació no oficial, han indicat les mateixes fonts.

D'aquesta manera, la cantant llatinoamericana se suma a altres estreles com Dua Lipa o Rod Stewart, que han decidit no participar-hi pel seu rebuig a la situació social i política a Qatar.

La cantant, de fet, mai havia confirmat la seua participació en el torneig com a artista ni tampoc havia anunciat cap cançó per, contràriament al que va succeir amb el seu famós Waka Waka en el Mundial de Sud-àfrica, el 2010.

De fet, Shakira ha estat lligada a esdeveniments futbolístics des de fa anys i la seua música ha sonat en tres Copes del Món. La seua última aparició en un mundial va ser al Brasil 2014, amb la cançó Dare La La La, en la cerimònia de clausura, on va actuar amb el cantant i compositor brasiler Carlinhos Brown davant de milers d'aficionats en l'estadi de Maracanà. 

També et pot interessar

stats