Serrat s'acomiada dels escenaris amb un últim concert a Barcelona

El cantautor torna aquesta nit a la seua ciutat natal per a posar fi a la seua gira mundial 'El vicio de cantar'

Joan Manuel Serrat durant un concert al Palau de Sant Jordi, a 20 de desembre de 2022
Joan Manuel Serrat durant un concert, el 20 de desembre del 2022 / Pau Venteo (Europa Press)

Joan Manuel Serrat celebra aquesta nit a l'emblemàtic Palau Sant Jordi de Barcelona el seu gran comiat abans de baixar definitivament dels escenaris, l'últim concert d'una gira que l'ha portat durant els últims huit mesos per tot el món.

Als 78 anys, Serrat tanca la seua carrera a la mateixa ciutat on la va començar el 1965, fa ja 58 anys. Sense vocació de nostàlgia i amb molts ànims de festa, el cantautor català ha demanat als seus amics i seguidors que l'acomiaden amb alegria.

74 concerts i entrades esgotades

La gira El vicio de cantar va començar el 27 d'abril al Beacon Theatre de Nova York, i va seguir després per Miami, Puerto Rico, República Dominicana, Mèxic, Colòmbia, Costa Rica, Espanya, Veneçuela, l'Equador, l'Argentina, Xile, el Perú i l'Uruguai, amb entrades exhaurides i redoblant dates fins a arribar a 74 concerts, 45 dels quals a Espanya.

Buenos Aires ha sigut la ciutat on s'han fet més concerts, amb cinc emotius recitals en els quals el cantant no va dubtar a contar anècdotes de la seua llarga relació amb l'Argentina, cosa que també ha fet en altres ciutats de Llatinoamèrica, “la seua segona casa”.

Aquest divendres torna a Barcelona, la ciutat que el va veure nàixer, i si segueix la mateixa dinàmica que en els seus últims concerts, no faltaran cançons tan mítiques com "Mediterráneo", "Lucía", "Aquellas pequeñas cosas" o les imprescindibles "Hoy puede ser un gran día", "Para la libertad" o "Mi niñez".

També et pot interessar

stats