Serrat s'acomiadarà el 30 de juny a València i el 3 d'agost a Alacant

L'objectiu del cantant, de 77 anys, amb aquesta gira és acomiadar-se personalment del públic amb el qual ha compartit vida i cançons durant més de mig segle

Serrat durant una actuació
Serrat durant una actuació / jmserrat.com

Joan Manuel Serrat ha publicat els primers concerts confirmats a Espanya del seu gira de comiat, "El vici de cantar 1965-2022", que començarà el 27 d'abril del 2022 a Nova York, recorrerà Amèrica Llatina i Espanya i conclourà el 23 de desembre a Barcelona. A València tocarà a la plaça de bous el 30 de juny i a Alacant ho farà també a la plaça de bous el 3 d'agost.

Altres dates anunciades són: Múrcia (8 juny, plaça de bous), Bilbao (11 juny, Palau Euskalduna), Pamplona (17 setembre, Navarra Arena), Granada (23 setembre, plaça de bous), Sant Sebastià (8 octubre, Auditori Kursaal), Saragossa (12 octubre, Pavelló Príncep Felip), Madrid (13 desembre, WiZink Center) i com a tancament final, Barcelona (23 desembre, Palau Sant Jordi).

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous, 9 de desembre, a les 10:00 hores en el web del cantant (www.jmserrat.com) i en El Corte Inglés (web i botigues físiques).

Serrat, cantautor, poeta i compositor, va anunciar recentment aquesta gira de comiat. L'objectiu és "acomiadar-se personalment del públic amb el qual ha compartit vida i cançons durant més de mig segle". "He decidit acomiadar-me en persona. No em va agradar sentir-me acomiadat per una plaga", va explicar el cantant, de 77 anys, autor de cançons mítiques com "Mediterráneo", "Penélope" o "El titiritero".