Sant Mateu estrena amb un passacarrer amb músics la normativa Covid per a actes festius

En l’últim dia de festes, la tradicional cercavila per anar a arreplegar la reina s’ha pogut fer guardant les distàncies de seguretat i amb els participants portant mascareta  

Sant Mateu

La població de Sant Mateu (Baix Mestrat) ha sigut la primera a posar en pràctica el nou marc normatiu aprovat aquest divendres per la Conselleria de Sanitat per a poder celebrar unes festes segures. 

El mateix dia que han entrat en vigor les normes que regulen la celebració d’esdeveniments i imposen la mascareta obligatòria i la distància de seguretat en tots els actes, fins i tot els que es realitzen a l’aire lliure, la població ha tret al carrer la seua banda de música per a dir adeu a les festes patronals. 

Músics, músiques, festeres i festers de la cort d’honor han recorregut aquest dissabte els carrers del poble per tal de recollir la reina de les festes en honor a Sant Agustí, com mana la tradició. 

Com explicava, l’alcaldessa de Sant Mateu, Anna Besalduch només conéixer l’aprovació de la nova normativa es van posar en contacte amb la banda per poder fer la cercavila amb els músics. 

Es tracta del primer passacarrer que se celebra en dos anys en aquest poble de vora 2000 habitants i la policia local s’ha encarregat de controlar que en tot moment es compliren les mesures de seguretat.

També et pot interessar

stats