Rosalía, primera artista espanyola a guanyar un premi MTV Music Award

La cantant catalana rep els guardons al millor vídeo llatí i a la millor coreografia per la cançó 'Con altura', compartit amb J. Balvin.

Rosalía ha guanyat el premi MTV al millor vídeo llatí i a la millor coreografia per la cançó 'Con altura'
Rosalía ha guanyat el premi MTV al millor vídeo llatí i a la millor coreografia per la cançó 'Con altura' / DJ Johnson (Efe / Epa)

La cantant catalana Rosalía ha guanyat juntament amb el colombià J. Balvin el premi MTV al millor vídeo llatí i a la millor coreografia per la seua cançó Con altura. D'aquesta manera, es converteix en la primera artista espanyola a rebre un premi MTV Music Award en la gala mundial de la música pop.

Rosalía també aspirava a guanyar en la categoria de millor artista revelació, que finalment ha rebut la jove Billie Eilish. "Estic tan contenta d'estar ací, representant el meu país i la meua cultura. Moltes gràcies per deixar-me cantar ací en espanyol", ha dit Rosalía en rebre el premi, assegurant que "no s'ho esperava". 

La 36a edició dels MTV Video Music Awards, en la qual han participat, un any més, les grans estreles de la música, ha tingut lloc al Prudential Center de Newark, Nova Jersey, als Estats Units. La cantant barcelonina ha pujat a l'escenari per a interpretar el nou single Yo x Ti, Tu x Mi juntament amb el cantant porto-riqueny Ozuna, a més d'A ningún hombre i Aute Cuture.

Rosalía es va convertir al juliol en la cantant espanyola més escoltada en l'àmbit mundial en Spotify, amb catorze milions d'oients.

També et pot interessar

stats