Rigoberta Bandini anuncia una nova data a València, després d’esgotar entrades en només cinc dies

El nou concert serà el 19 de juliol i les entrades es posaran a la venda aquest dimarts a les 19 hores

Rigoberta Bandini anuncia nova data en els Concerts de Vivers
Rigoberta Bandini anuncia nova data en els Concerts de Vivers / Concerts de Vivers

Després d’esgotar les entrades en els Concerts de Vivers en només cinc dies, la cantant catalana Rigoberta Bandini ha anunciat una nova data: el 19 de juliol. Les entrades eixiran a la venda aquest dimarts, 15 de febrer, a les 19 hores en el web concertsdevivers.com

Fins ara, és l’única artista programada per als Concerts de Vivers que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Un cicle en què destaquen les actuacions de Zoo, Stay Homas, Vanesa Martín, Chrystal Fighters, Simple Minds i Residente. 

Bandini s’ha convertit en una de les artistes més reconegudes del moment, només dos anys després de llançar la seua carrera en solitari. A la primavera i l’estiu de 2020, la cantant va començar a eixir en les llistes de cançons més sentides, amb els senzills Too many drugs i In Spain we call it 'soledad'.

L'últim single, Ay, mamá, va ser un dels candidats del Benidorm Fest per a representar Espanya en Eurovisió , i ja s’ha convertit en un himne feminista. 

La cantant també té programades dues actuacions més a la Comunitat Valenciana. El primer concert serà en l'Spring Festival, del 27 al 28 de maig a Alacant, on actuaran grups i cantants consolidats com C. Tangana, Dorian o Viva Suecia. Ben entrat l’estiu, el 19 d’agost, Rigoberta actuarà en solitari en el Som Fest de Castelló de la Plana

També et pot interessar

stats