Quevedo tanca l’Arenal Sound després de sis dies davant de més de 60.000 assistents

També passaran per l'escenari artistes com La Fúmiga, Delaossa, Ana Mena o Lali

L'artista canari actuarà a les 00.10 hores en l'escenari principal
L'artista canari actuarà a les 00:10 hores en l'escenari principal / Europa Press

Més de 60.000 persones gaudeixen enguany en l'Arenal Sound, el ja mític festival de Borriana (Plana Baixa) que va arrancar dimarts i culminarà aquesta nit amb una de les actuacions més esperades pels assistents. Delaossa i Ana Mena precediran a un dels plats forts del cartell, que serà l'actuació de Quevedo a les 00:15 hores. Després del concert del cantant canari, Lali i Nervo tancaran l'escenari principal (Heineken Silver Mainstage). Paral·lelament, i al llarg de la jornada, artistes com La Fúmiga, Fran Perea o Kaydy Cain actuaran en diferents escenaris.

La nit del dissabte van actuar Nicky Jam, Álvaro de Luna o Taburete, entre altres.
La nit del dissabte van actuar Nicky Jam, Álvaro de Luna o Taburete, entre altres. / Xavi Torrent (Arenal Sound)

Així es posarà fi a sis dies plens d'emocions en els quals milers de persones han pogut gaudir de la música en directe de Nicky Jam, Vilano Antillano, Anuel AA, Taburete, Belén Aguilera, Álvaro de Luna, Danna Paola o María Escarmiento, entre molts altres artistes que durant una setmana han transformat el municipi de Borriana en el destí preferit per joves de tota la Península.

Un colofó final que pretén tancar en gran la dotzena edició de l'Arenal Sound, que ha generat a Borriana i la província de Castelló més de 4.700 llocs de treball directes i indirectes, i un impacte econòmic estimat de 42 milions d'euros, segons indica l'organització del festival.

També et pot interessar

stats