'Quatre raons', l'estrena valenciana que competeix amb 'Barbie' i 'Oppenheimer' a les sales de cine

El thriller de Pedro Pérez Rosado aborda la violència de gènere

Fotograma de la pel·lícula 'Quatre raons' / À Punt NTC

El thriller Quatre raons és l'aposta valenciana en la cartellera d'aquesta setmana. Coincideix a les sales de cine amb dues estrenes internacionals molt allunyades en temàtica, Barbie i Oppenheimer. Un exemple que el cine compromés amb la lluita contra la violència de gènere també té públic.

El director de la pel·lícula, Pedro Pérez Rosado, ha explicat que "la resposta del públic va ser molt interessant, perquè deien que ja era hora que es feren coses tan valentes". Tot i la coincidència amb dues de les cintes més esperades de l’estiu, Pérez Rosado està satisfet. "Rics segur que no ens farem, sense dubte, amb una cartellera com aquesta", ha dit sobre la coincidència en les sales.

La pel·lícula, escrita i produïda per Lilian Rosado, s'ha projectat en el certamen cinematogràfic de Nova York, ha debutat en el de Los Angeles i el de Lisboa, i ha obtingut premis. Per exemple, en l'última edició del Festival de Cine d'Alacant, es van endur el guardó de la Crítica.

La guionista i productora ha assenyalat que Quatre raons és "un puzle de sensacions i emocions on l'espectador ha d'anar conformant la història. El cine té molt poder i molta influència per a arribar a la nostra ment i remoure'ns".

Rodada enmig d'una pandèmia, les adversitats no van poder fer fracassar aquest film de denúncia interpretat per Cristina Plazas, Lorena López, Mercedes Sampietro i Jordi Ballester. Un repartiment de primera fila per a endinsar-se en una realitat que sent ficcionada, actua de revulsiu social.

També et pot interessar

stats