Punt final a uns Concerts de Vivers que superen els números de les edicions anteriors

Entre els grups que van fer esgotar totes les entrades disponibles hi ha ZOO, Simple Minds, Leiva i Rigoberta Bandini, que va actuar durant dues nits

WhatsApp Image 2022 07 25 at 21.31.46
Actuació de Rigoberta Bandini a Vivers / @concertsdevivers

Els Concerts de Vivers van tancar aquest diumenge l'edició del 2022, amb la qual han aconseguit millorar les xifres d'assistència de les edicions anteriors a la pandèmia. Al llarg dels díhuit concerts, entre l'1 i el 24 de juliol, hi han acudit més de 52.100 persones.

La formació britànica Simple Minds va posar punt final a la programació amb totes les entrades venudes des de fa mesos, una tendència que s'ha repetit amb altres actuacions del cicle amb artistes com Leiva, la banda valenciana ZOO i Rigoberta Bandini, que va fer esgotar les entrades per als dos dies en què va actuar.

La tornada d’Antònia Font als escenaris va aconseguir vendre unes 4.000 entrades, aproximadament, com també altres artistes com Residente o Vanesa Martín. La resta de les actuacions es va mantindre en una mitjana entre 1.800 i 3.500 entrades venudes, segons ha detallat l'organització del festival en un comunicat.

Els Concerts de Vivers han millorat les xifres del 2019 i d'exercicis anteriors en una edició marcada per l'àmplia varietat d'estils musicals i la presència de bandes internacionals com Cat Power, Steve Vai i Crystal Fighters.

Així mateix, els Concerts de Vivers han tingut una elevada presència de dones artistes, amb caps de cartell com Cat Power, Rigoberta Bandini i India Martínez. 

Seguint la tendència d'anys anteriors, el preu de venda de les entrades ha sigut inferior al d'altres ciutats espanyoles amb els mateixos artistes. A més, també hi ha hagut una alta presència de grups valencians com ZOO, Los de Marras, Sandra Monfort, The Dance Crashers, Mr Sanchez, El Tío la Careta, Tenda, Lisasinson i Maluks.

En total, més de trenta artistes han passat pels Jardins de Vivers a presentar els nous treballs discogràfics o els nous directes. L'entorn verd del recinte, les comoditats d'accés i els serveis de restauració han fet d'aquest esdeveniment musical "un dels grans dinamitzadors culturals de la ciutat durant el mes de juliol", segons l'organització.

Els Concerts de Vivers formen part de les activitats de la Gran Fira de València que cada any organitza la Regidoria de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València.

També et pot interessar

stats