Rigoberta Bandini fa parada en els Concerts de Vivers amb doblet i 'sold out'

La cantant ha anunciat una nova actuació a València i Alacant a finals d’any abans de la seua retirada dels escenaris

Imatge d'arxiu d'una actuació de Rigoberta Bandini
Imatge d'arxiu d'una actuació de Rigoberta Bandini / @rigobertabandini

Rigoberta Bandini inicia aquest dimarts el cicle dels concerts de Vivers de València d’aquesta setmana amb un doblet, l’únic de tot el festival, i amb les entrades per a les dues jornades esgotades poques hores després de posar-se a la venda. 

La cantant, actriu, dramaturga i escriptora catalana és coneguda per les seues melodies que mesclen amb naturalitat el pop i l'electrònica. En el seu projecte destaquen la seua capacitat vocal i unes lletres enginyoses que s'han convertit en himnes d'empoderament femení. Així ho demostren composicions com “Perra” i, sobretot, "Ay mamà", la seua aposta per a anar a Eurovisió enguany.

L’artista va anunciar dilluns que actuarà a finals d’any a Alacant i València dins del Rigotour, la seua gira de cloenda a dos anys de concerts, i que donarà pas a una “retirada llarga” dels escenaris. La gira s’iniciarà l’11 d’octubre al recinte Àrea 12 d’Alacant i farà parada a la Ciutat de les Arts i les Ciències el 18 de novembre. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix dimarts a les 12:00 hores.

 

Divendres, la cantant va presentar el videoclip del seu últim senzill “Así bailaba”, en col·laboració amb Amaia. Tot un himne feminista que revisa el clàssic “Los días de la semana”, per a alliberar la xiqueta dels quefers domèstics i donar-li ales per a ballar. 

Completen el cartell Vanesa Martín, Crystal Fighters, Los Planetas i Simple Minds 

Des del dijous 21 i fins al diumenge 24, els Jardins del Real de València acullen propostes de gèneres molt diversos. El públic serà testimoni d'una de les actuacions de la gira mundial de Vanesa Martín, ballarà amb Crystal Fighters i viurà la presentació de Las canciones del agua, últim treball de Los Planetas. I com a colofó, una de les formacions més exitoses de la dècada dels huitanta: Simple Minds.

Les entrades per a aquestes cinc últimes actuacions del cicle estan a la venda en el lloc web oficial dels Concerts de Vivers de València.

També et pot interessar

stats