La pluja força la suspensió dels actes a l’aire lliure de la Magdalena d'aquest dilluns, inclosa l’Encesa de gaiates

L’actuació musical de la plaça Major es trasllada a la Pèrgola i la resta d'activitats suspeses s'ajornen fins que es puguen reubicar al calendari

La mascletà que anava a disparar-se aquest dilluns a Castelló i que finalment ha sigut suspesa
La mascletà que anava a disparar-se aquest dilluns a Castelló i que finalment ha sigut suspesa / À Punt NTC

Les precipitacions fan caure més actes del calendari d’actes de la Magdalena. A les dues cavalcades del Pregó, la de dissabte i la infantil de hui mateix, s’afigen els actes previstos per a aquest dilluns a l’aire lliure, que s'han ajornat tots, excepte l’actuació musical de la plaça Major que, com la de la resta de dies, es trasllada a la Pèrgola.

Així ho han decidit el col·lectiu fester i l’Ajuntament de Castelló davant les pluges que cauen durant tot el dia a la ciutat i la previsió que s’incrementen al llarg de la vesprada. D’aquesta manera, queda en l’aire, un dels actes més colorits i particulars de la festa, el de l’Encesa de les gaiates, previst inicialment per a hui a les huit en cadascun dels emplaçaments. 

Tampoc no hi haurà mascletà, que inicialment sí que estava prevista i que inaugurava el concurs de mascletaes, però finalment l'ajuntament l'ha suspesa a causa del mal oratge.

L’episodi de pluja que cau sobre la ciutat ha obligat a ajornar la sessió d’aquest dilluns de la Mostra Internacional de Circ, que anava a celebrar-se a les cinc en l’esplanada del Palau de la Festa. També ha passat el mateix amb les actuacions folklòriques previstes, que s’ajornen fins a una nova data encara per concretar.

D’altra banda, i pel que fa a les actuacions musicals programades a la plaça Major des d’aquest dilluns fins divendres es mantenen en el programa d’actes, però seran a la Pèrgola, que està a cobert.

També et pot interessar

stats