Pep Gimeno, Luziferlamps i Seipasa porten a la Comunitat Valenciana tres Premis Nacionals de Disseny i Innovació

El dissenyador valencià i els representants de l’empresa de Xiva i de l’Alcúdia reben de mans dels reis els guardons de 2020

Els guanyadors dels Premis Nacionals de Disseny i Innovació reben els seus guardons

El dissenyador valencià Pep Gimeno, en la modalitat de professionals, i els responsables de l’empresa de Xiva Luziferlamps, en la categoria d’empreses, ja tenen el guardó que acredita els respectius Premis Nacionals de Disseny de 2020, cadascun en la seua modalitat. L’empresa alcudiana Seipasa també ha rebut l’estatueta que acredita el seu Premi Nacional d’Innovació en la modalitat de xicoteta i mitjana empresa de mans dels reis d’Espanya, que han lliurat aquests guardons a Granada. 

Gimeno afig, amb el Premi Nacional de Disseny en la categoria de professionals, una nova distinció de referència al ja brillant palmarés que té. És autor de la línia gràfica de reconegudes marques espanyoles, com la Fundació Bancaixa, Roca o el circuit Ricardo Tormo, i importants institucions com les Corts, però Pep Gimeno també es va convertir en el primer espanyol a obtindre el 2001 el màxim guardò de l’àmbit tipogràfic, que atorga el Type Director's Club de Nova York, per la tipografia FF Pepe. 

D’altra banda, “la creativitat i la sostenibilitat”, així com “la càrrega emocional i conceptual” de les seues làmpades, que són “d’una notable qualitat i funcionalitat”, han fet que els reis també lliuraren als directius de Luziferlamps el Premi Nacional de Disseny en la modalitat d’empreses. 

En el mateix acte, celebrat al Palau de Congressos de Granada aquest dijous, els representants de Seipasa, una xicoteta empresa de l’Alcúdia (Ribera Alta) que aporta solucions per a l'agricultura a partir de la innovació i la investigació d’elements naturals i microbiològics, també han rebut a Granada la insígnia que acredita el Premi Nacional d'Innovació 2020 de la xicoteta i mitjana empresa. 

També et pot interessar

stats