València estrena un mapa del disseny amb els espais millor dissenyats de la ciutat

L'impulsa València Capital Mundial del Disseny 2022 i està viu, perquè els ciutadans poden suggerir nous espais que tinguen un bon disseny

Un Mapa del Disseny per a València / À Punt NTC

València és la Capital Mundial del Disseny 2022 i calia una plataforma que donara veu a tots els espais físics que, des del bon disseny, marquen la diferència d'aquesta ciutat mediterrània oberta al món. Un equip d'À Punt NTC ha visitat amb Pep Gimeno, dissenyador valencià guardonat amb el Premi Nacional de Disseny el 2020, alguns dels llocs que més li han cridat l'atenció d'aquesta guia: el centre d'art Bombas Gens, la botiga Poppyns i el restaurant La Sastrería.  

El Mapa del Disseny mostra desenes de galeries d'art, restaurants, hotels, botigues, museus i cafés de tots els districtes de la ciutat de València dissenyats per professionals del disseny. Una plataforma en línia, disponible en tres idiomes, que està completament viva i en creixement constant perquè els usuaris puguen suggerir i ampliar-la amb nous espais que consideren que han d'estar en aquest gran recull. 

Aquesta guia de referència permetrà a locals i visitants configurar rutes de disseny a mida per a visitar la ciutat i entendre de manera integral l'impacte que té el disseny sobre les urbs. També és una ferramenta per a reforçar la xarxa professional de disseny local i practicar el brànding territorial.

També et pot interessar

stats