Payasospital, Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2021

El guardó vol reconéixer la tasca cultural, social, humana i pedagògica de l'ONG i es lliurarà el pròxim 8 de novembre

PAYASOSPITAL
Dos membres de Payasospital animen un xiquet en un hospital / À Punt NTC

L'ONG valenciana Payasospital rebrà el Premi d'Honor de les Arts Escèniques Valencianes 2021 en reconeixement a la tasca cultural, social, humana i pedagògica que realitza. Així ho ha anunciat aquest dijous el conseller d'Educació i Cultura, Vicent Marzà, qui ha recordat que l'entitat és "una vacuna d'humanitat i fan riure els xiquets que passen per complicats processos d'hospitalització.

El guardó honorífic, que es lliurarà en una cerimònia el 8 de novembre al Teatre Principal de València, vol reivindicar així la dura però alhora gratificant tasca de Payasospital. Una feina que durant la pandèmia ha sigut "encara més necessària que mai", ha recordat Marzà. 

L'associació, amb quasi 25 anys d'existència, va ser creada per intèrprets de circ en diferents variants, coordinats amb equips mèdics i psicològics, i dona suport als menors ingressats en hospitals públics valencians.

La gala dels premis de les Arts Escèniques tornarà a celebrar-se amb públic presencial i estarà dirigida per Anna Marí, dramaturga, directora, actriu, membre fundadora de CRIT Companyia de Teatre i codirectora del projecte teatral europeu Escena Erasmus.

També et pot interessar

stats