'Presoners', 'Saguntiliada' i 'La mort i la donzella' lideren les nominacions als Premis d'Arts Escèniques

El veredicte es donarà a conéixer el 8 de novembre d’enguany en una cerimònia al Teatre Principal de València

Imatge d’arxiu de l'obra teatral 'Presoners'
Imatge d’arxiu de l'obra teatral 'Presoners' / Europa Press

Els espectacles de teatre Presoners i Saguntiliada i el de dansa La mort i la donzella lideren el nombre de nominacions als Premis de les Arts Escèniques Valencianes, que impulsa l'Institut Valencià de Cultura. Rebel·lió i Tout finira bien destaquen també en la llista de candidates publicada aquest dijous i que inclou 54 nominats per a 18 categories.

Els nominats en la categoria de millor espectacle de teatre són Presoners, d’Albena Teatre; La invasión de los bárbaros, d’Arden Producciones, i Saguntiliada, de Companyia Hongaresa de Teatre. Pel que fa al millor espectacle de dansa, els seleccionats són Abans que tots ho sàpien, de la Companyia Paula Serrano; Soledad, de Titoyaya, i Tout finira bien, de Ring de Teatro.

En la categoria de millor espectacle per a xiquetes i xiquets apareixen Rebel·lió, del Centre Teatral Escalante i Marea Dansa; Hi ha una sirena al meu saló, de la Teta Calva, i La llave mágica, d'Off Teatre. Com a millor espectacle d'arts de carrer han sigut nominats Senia, de la Companyia Fil d'arena, Mr Blue Sky, de la Fam Teatre, i Roda, de Marea Dansa.

Els nominats a millor espectacle de circ són Pavor, de la Companyia Lucas Escobedo; Tranvía nº 12, de la Finestra Nou Circ, i 10852 de la Companyia Arritmados.

El veredicte final es donarà a conéixer en l'acte de lliurament dels guardons el 8 de novembre en una cerimònia al Teatre Principal de València.

També et pot interessar

stats