Oriola suspén les processons de Dimecres Sant pel mal oratge

La desfilada del Nostre Pare Jesús Natzaré i el de Sant Sopar es traslladen a l'endemà, Dijous Sant

La processó del Nostre Pare Jesús, en una imatge d'arxiu
La processó del Nostre Pare Jesús, en una imatge d'arxiu / Junta Major de Confraries de la Setmana Santa d'Oriola

Oriola haurà d'esperar fins dijous per a celebrar les anhelades processons amb motiu de la Setmana Santa. La Junta Major de Confraries de la ciutat ha decidit cancel·lar totes les previstes per a aquest Dimecres Sant per l'elevada probabilitat de pluja a la zona entre les 14:00 i les 7:00 hores de l'endemà, segons han anunciat en un comunicat. Es posposen per a Dijous Sant.

Així, la processó de l'Orde Franciscana Seglar i Molt Il·lustre Majordomia del Nostre Pare Jesús Natzaré tindrà lloc a les 10:00 hores, des de l'església de Santa Anna fins al santuari de la Nostra Senyora de Montserrat. La de les confraries del Sant Sopar i el Llavatori eixirà a les dotze del migdia, segons el recorregut habitual. 

El mal oratge previst per a la vesprada també ha portat l'Ajuntament d'Oriola a suspendre el trasllat de les imatges del Sant Soterrar de Crist, tal com ha confirmat a través de Twitter. Anava a celebrar-se a partir de les 20:00 hores.

El recorregut d'aquest trasllat es fa tradicionalment des del convent de les Clarisses fins a l'església de Santa Justa i Rufina, des d'on eixirà el dissabte 16 d'abril la processó del Sant Soterrar de Crist.

També et pot interessar

stats