La Niña Paracaídas, Native Nomads i Esquina Finlandia, guanyadors del concurs de bandes del FIB

Els tres grups que actuaran enguany en l’edició del festival han eixit d'una tria de 1.700 participants

Cartells de la Niña Paracaídas, Native Nomads i Esquina Finlandia
Cartells de La Niña Paracaídas, Native Nomads i Esquina Finlandia / Twitter: @fiberfib

Les bandes valencianes Native Nomads i Esquina Finlandia i l’artista catalana La Niña Paracaídas són els tres seleccionats per a actuar enguany en la 27a edició del Festival Internacional de Benicàssim, que se celebrarà del 13 al 16 de juliol del 2023 al recinte de festivals de la localitat de la Plana Alta. 

El festival ha recuperat enguany el tradicional concurs de talents Rising Stars Contest, a través del qual s’han seleccionat entre 1.700 participants els tres grups que compartiran cartell amb artistes i bandes de l’altura de Franz Ferdinand, The Offspring, Bastille i Zara Larsson. 

Així, el jurat, format per diferents professionals de la música, s’ha decantat per les actuacions de Native Nomads, grup resident a Valècia amb discografia en anglés; per l’estil pop-punk de La Niña Paracaídas, de la qual destaquen la gran energia que té, i pel grup valencià Esquina Finlandia, amb un pop-rock en castellà amb influències anglosaxones. A aquests grups s’uneixen els tres discjòqueis guanyadors: Rodrigo Barrientos, Eyrsome i L.A.S., que aportaran el so més tecno al festival. 

Aquestes confirmacions acompanyen en el cartell els ja anunciats Franz Ferdinand, Bastille, Tom Odell, Vetusta Morla, Crystal Fighters, Kaiser Chiefs, Clean Bandit, Iván Ferreiro, Amaia, La Casa Azul, Sidonie, Ginebras, The Wombats, Sigala, Shinova Sports Team, The Sherlocks, Only The Poets, La La Love You, Elyella, Rufus T. Firefly, Ciudad Jara, Ladilla Rusa, Depedro i Second.

També et pot interessar

stats