Un concurs tria entre 1.700 participants tres bandes emergents i DJ per al FIB 2023

El jurat decidirà aquest dilluns les tres formacions musicals que s'afegiran al cartell del festival

Tres grups i tres DJ emergents triats entre més de 1.700 artistes actuaran al FIB / À Punt NTC

El Festival Internacional de Benicàssim obri enguany el seu cartell a la participació de bandes emergents, recuperant el concurs de talents Rising Stars Contest, a través del qual se seleccionaran tres grups i tres DJ que podran actuar al mateix escenari que Franz Ferdinand, Bastille o Vetusta Morla.

Aquest cap de setmana, els sis grups finalistes d’aquest concurs en què han participat 1.700 artistes s'han disputat en dos concerts els tres buits que encara queden per omplir al cartell, entre els quals el jurat triarà les tres bandes guanyadores.

Les propostes del grup de pop-rock Esquina Finlandia; Native Nomads, banda de rock indi resident a València; el pop punk de La Niña Paracaídas; els temes ballables dels castellonencs Valiente Bosque; el rock londinenc d'APEX i la música sense etiquetes de les il·licitanes de La 126 han lluitat per a figurar entre els seleccionats.

Aquest dilluns es decidirà quines tres d’aquestes bandes pujaran a l’escenari del FIB, que torna a Benicàssim entre el 13 i el 16 de juliol.

També et pot interessar

stats