Nebulossa arrasa en la primera semifinal del Benidorm Fest

Mantra, amb la veu de l'alacantí Carlos Marco, s’ha quedat a les portes de la final d’aquest dissabte

Nebulossa interpreta "Zorra" en la primera semifinal del Benidorm fest
Nebulossa interpreta "Zorra" en la primera semifinal del Benidorm fest / Morell (EFE)

Nebulossa està en un bon moment. El duo musical d’Ondara ha arrasat en la primera semifinal del Benidorm Fest i "Zorra" es posiciona com a favorita del jurat i una de les cançons més populars entre el públic. 

“Bona nit, Benidorm. Buenas noches, España. Good evening, Europe.” A ritme d’ABBA i poc abans de les onze de la nit, un Palau d'Esports l'Illa de gom a gom ha acollit la primera de les tres gales que decidiran qui representarà Espanya a Malmö (Suècia) en la final del Festival d’Eurovisió, el dia 11 de maig. 

Tot i que l’audiència ja coneixia tots els temes, la posada en escena de cada una ha estat el secret millor guardat per part de l’organització fins a aquest moment. No tot és estètica, però, ja que la veu en directe és determinant en aquesta competició musical. 

Després de les actuacions de les huit primeres candidatures, ha arribat el moment de més tensió de la nit: el de les votacions. En primera posició ha quedat Nebulossa amb 149 punts, per davant d’Angy Fernández amb 137 i Sofia Coll amb 116. Miss Caffeina ha sigut la quarta i última proposta a assegurar el seu lloc a la final del dissabte. 

Aquesta puntuació és la suma de la valoració del jurat internacional (un 50%), el vot demoscòpic que busca representar tota la societat espanyola (25%) i el televot (25%).

Així doncs, Mantra (amb la veu de l’alacantí Carlos Marco), Noan, Lérica i Quique Niza han quedat fora de la competició. Tot i això, les seues cançons ja han passat a la història del Benidorm Fest. Aquest és un missatge que ha estat ben present durant la gala i que s’ha fet palés amb l’actuació de la finalista de l’anterior edició del festival Vicco i la presència de Guille Milkyway en el jurat, que en 2008 va optar a representar Espanya en Eurovisió.

La cita següent amb la preselecció eurovisiva espanyola serà aquest dijous amb la segona semifinal, en la qual el cantant de Villena Almácor es juga el pas a la final.

També et pot interessar

stats