Almácor: “No em fixe en els números, només vull que la gent gaudisca la cançó”

El tema del cantant de Villena, candidat a representar Espanya en Eurovisió, és un dels més escoltats en YouTube i Spotify

Entrevista a Almácor / À Punt NTC

El cantant de Villena (Alt Vinalopó) Almácor s'ha ficat entre els favorits per a representar Espanya en el festival d'Eurovisió de 2024, i amb el seu tema Brillos Platino, una cançó molt ballable espera superar als altres quinze semifinalistes en el Benidorm Fest.

De moment les perspectives són bones, perquè la seua proposta s'ha convertit en un dels temes més escoltats en YouTube i Spotify abans de la celebració del certamen. Aquest tema de gènere urbà sona ja en pubs i discoteques, i això l'etiqueta amb cert favoritisme.

Arturo Almarcha, conegut artísticament com Almácor, ha dit en una entrevista en À Punt que intenta no pensar que és favorit ni fixar-se en el nombre de reproduccions de la peça. I que, de moment, només vol que la gent gaudisca la cançó i transmetre al públic molta energia positiva, tal com li va passar a ell amb Harry Styles, que el va inspirar per a compondre el tema. Afirma que va eixir del concert de l’ex de One Direction amb molta energia i felicitat extrema, “com quan veus a algú i penses que li brilla la cara i té una lluentor interna”, i que això és el que ha intentat plasmar en Brillos Platino

Per a aconseguir col·locar la seua proposta a Malmö, la ciutat de Suècia on es celebra Eurovisió, agafa consells de tot arreu, confessa. La il·licitana Blanca Paloma, l'última valenciana que va anar a Eurovisió, li ha dit que disfrute de l’experiència tant com siga possible. 

Almácor sabrà si representa Espanya en el certamen europeu el tres de febrer; mentrestant, la seua carrera professional ja l'ha lligat amb la discogràfica Universal i a treballar amb productors com Bluefire, el mateix que el canari Quevedo.

També et pot interessar

stats