Nebulossa i Almácor tancaran les semifinals del Benidorm Fest

RTVE ha revelat aquest dilluns l’orde d’actuació de les dues semifinals, que tindran lloc el 30 de gener i l’1 de febrer

Repartiment de les actuacions del Benidorm Fest 2024
Repartiment de les actuacions del Benidorm Fest 2024 / RTVE

Ja es coneix el torn d'actuació dels setze artistes participants en el Benidorm Fest 2024. Els dos representants valencians, el grup Nebulossa i el cantant Almácor, seran els encarregats de tancar les dues semifinals. Així, el tancament serà valencià, mentre que l’obertura serà andalusa per als dos xous, amb Lérica i María Peláe cantant en la primera posició.

RTVE ha revelat aquest dilluns el repartiment de semifinals i l'orde d'actuació del Benidorm Fest d’enguany, amb el qual se seleccionarà el representant d'Espanya en Eurovisió, que se celebra a Malmö (Suècia). Els artistes hauran de superar primer les semifinals, que tindran lloc el 30 de gener i l'1 de febrer al Palau dels Esports de l’Illa del municipi de la Marina Baixa.

Els primers a trepitjar l'escenari del Benidorm Fest 2024 seran els gaditans Lérica, amb el seu tema "Astronauta", seguits de Noan amb "Te echo de –", Sofia Coll amb "Here to stay", Mantra amb "Me vas a ver", Miss Caffeina amb "Bla-bla-bla", Quique Niza amb "Prisionero", Angy Fernández amb "Sé quién soy" i Nebulossa amb "Zorra".

La segona semifinal, de l'1 de febrer, l'obrirà María Peláe amb el seu "Remitente", seguida per Dellacruz amb "Beso en la mañana", Marlena amb "Amor de verano", St. Pedro amb "Dos extraños", Jorge González amb "Caliente", Yoly Saa amb "No se me olvida", Roger Padrós amb "El temps" i Almácor amb "Brillos platino".

També et pot interessar

stats