Nebulossa i Almácor calfen motors a Benidorm

Un equip d’À Punt Notícies ha compartit la primera jornada de preparació amb els candidats valencians al Benidorm Fest

Nebulossa i Almácor es troben ja a Benidorm / À Punt NTC

Benidorm calfa motors quan falta menys d'una setmana de l'inici de les semifinals del Benidorm Fest. Tots els artistes classificats es troben ja a la ciutat i dediquen aquests dies a ultimar preparatius, assajar sense descans i intentar trencar la por escènica. Un equip d’À Punt Notícies ha compartit aquesta primera jornada amb alguns dels participants valencians.

L'Hotel Don Pancho és, des d’aquest dimecres, el centre d'operacions dels setze finalistes del festival que decidirà qui és el representant d’Espanya a Eurovisió. La catifa roja té aspecte de passeig de les estreles on només ells són els protagonistes.

Arranca el dia amb entrevistes. La primera ha sigut amb Les notícies del matí, on ens han contat com se senten a un pas de la semifinal. Asseguren que els primers dies assajaran sense descans per a preparar les actuacions i s'entrenaran per arribar en forma al festival. 

Nebulossa tancarà la primera semifinal dimarts i Almácor ho farà en la segona, dijous 1 de febrer. En l'agenda d’aquest dimecres encara cal tancar els detalls de l'estilisme i l'escenografia. Mentrestant, al pavelló L'Illa de Benidorm, treballen a estall per a alçar el gran plató del festival. Aquesta mateixa vesprada, els aspirants valencians pujaran per primera vegada a l'escenari en un assaig per tandes.

L'hotel és un tràfec de músics i cares conegudes, com la de María Peláe, un altre dels plats forts de les semifinals. La il·licitana Blanca Paloma, guanyadora de l'edició anterior, cantarà en la gala inaugural i lliurarà el micròfon de bronze al seu successor o successora.

També et pot interessar

stats