La naviliera Baleària celebra un quart de segle amb una festa popular al port de Dénia

En l'acte hi haurà inflables per als xiquets, espectacles de música i dansa, concerts i una paella gegant

Vaixell de Baleària amb disseny pel 25 aniversari
Vaixell de Baleària, amb disseny pels 25 anys / Baleària

La companyia Baleària commemorarà aquest dissabte, 17 de juny, els 25 anys d'història amb una festa popular i gratuïta a la seu central de la naviliera, a Dénia (Marina Alta). En la celebració hi haurà inflables per als xiquets, espectacles de música i dansa i concerts, segons ha indicat l'empresa en un comunicat. A més, la companyia marítima, que complirà oficialment el quart de segle el pròxim 20 de juny, tancarà el matí amb l'elaboració d'una paella gegant per a tots els assistents.

L'acte anirà acompanyat d'una actuació musical a càrrec de la banda Jazzmatiks, un grup creat a la Marina Alta que versiona en clau de jazz grans èxits musicals en valencià. Durant el dia, els assistents també podran gaudir de l'exposició col·lectiva "Formigues", elaborada per artistes de la Fundació.

La festa popular culminarà amb l’actuació de tres bandes musicals col·laboradores de la Fundació Baleària: el grup valencià Pupil·les, el grup mallorquí O-Erra i el menorquí Pèl de Gall, que animaran la vesprada amb tres concerts a la sala L'Androna de Baleària Port, des de les 19:00 fins a les 22:00 hores.

En el marc de la celebració, Baleària estrenarà el 20 de juny en YouTube i en les xarxes socials Una travessia de 25 anys, una sèrie documental en què persones involucrades en la història de la naviliera narren en primera persona les arrels, les claus de l'èxit i els moments més crítics de la companyia.

També et pot interessar

stats