Myke Towers, Quevedo, Ana Mena i Juan Magán enceten les confirmacions del BigSound

La quarta edició del festival tindrà lloc el 28 i 29 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

El cantant de música urbana Myke Towers
El cantant de música urbana Myke Towers / BigSound València

Dotze grans artistes donen el tret d’eixida al cartell de la quarta edició del festival de música urbana BigSound, que tindrà lloc el 28 i 29 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Enguany el festival ha reduït en un dia les jornades de l’esdeveniment, de la mateixa manera que també ho ha fet el Festival Internacional de Benicàssim (Plana Alta). 

Lidera aquesta primera gran ronda de confirmacions la superestrella porto-riquenya Myke Towers, després del ja anunciat Quevedo. Ana Mena, Juán Magán, Sen Senra, Recycled J, Maria Escarmiento, José de Rico, Henry Méndez, The Tyets, Enol, Pimp Flaco i Orslok completen la llista.

Les de Myke Towers i Quevedo seran les úniques actuacions en viu en la Comunitat Valenciana el 2024 de tots dos artistes, segons ha anunciat l'organització del festival. Els dos artistes, que col·laboren en el senzill La Playa del Inglés, han liderat les llistes d’èxits de les diferents plataformes musicals aquest estiu amb Lala i Columbia

Amb una assistència en els dos últims anys de més de 70.000 amants de la música urbana, BigSound s'ha convertit en un dels esdeveniments més multitudinaris de València. Pels seus escenaris han passat artistes com Bizarrap, DUKI, Nicky Jam, C. Tangana, Nathy Peluso, Sebastián Yatra, Manuel Turizo, Lali o Villano Antillano. A més de la música, el festival oferirà una selecció de gastronomia, una zona market, animació, àrees de descans i venda de marxandatge.

Les entrades ja estan a la venda en el web del festival. Des de l’organització recorden que també es poden adquirir amb el Bo Jove. 

També et pot interessar

stats