Benidorm, escenari de l’últim videoclip del cantant Myke Towers

 El gran protagonista és l'icònic gratacel Intempo, considerat l'edifici residencial més alt d'Espanya

Fragment del videoclip 'Bajo el sol', de Myke Towers
Fragment del videoclip 'Bajo el sol', de Myke Towers / Youtube: Myke Towers

La superestrela porto-riquenya de la música urbana Myke Towers ha triat Benidorm (Marina Baixa) per a gravar el videoclip de la seua última cançó Bajo el Sol. El vídeo oficial, ja disponible en totes les plataformes digitals, comença amb una imatge de l'icònic gratacel Intempo, considerat l'edifici residencial més alt d'Espanya i enclavat a la platja de Ponent amb apartaments de luxe. 

És en aquest edifici, que segueix l'estètica de tons daurats i càlids que predomina en tot el vídeo, on estan localitzades la major part de les seqüències, especialment en un dels apartaments situats a la zona del “diamant invertit”, encara que també apareix en zones interiors, a la piscina i el vestíbul principal.

A més de l'Intempo, la ciutat també és protagonista del videoclip amb panoràmiques del passeig de Ponent, vistes al tossal de la Cala o plans aeris d'altres gratacels emblemàtics de la ciutat turística, com el Gran Hotel Bali, que va ser, fins al 2006, l'edifici més alt d'Espanya.

Després de l'èxit mundial Lala, Towers presenta el nou treball amb el qual vol tornar a les seues arrels i on mescla una melodia sensual amb pronunciats elements de bateria. Tots dos temes formen part de l'últim àlbum, La vida es una, que s’ha situat de número 1 en la llista Top 50 Global de Spotify i en la llista Global Excl. US de Billboard, que fins hui ha acumulat més de 200 milions de reproduccions només en Spotify.

També et pot interessar

stats