Quina és la cançó de l’estiu d'enguany?

Totes les melodies comparteixen lletres animades i que enganxen, i si tenen coreografia, millor

Portada del senzill 'Nochentera', de Vicco / Instagram: @Vicco

El senzill Ella Baila Sola, del grup i cantant mexicans Eslabon Armado i Peso Pluma, és segons Spotify la cançó més escoltada aquest estiu arreu del món. La principal plataforma de reproducció musical, que utilitzen més de 500 milions de persones, ha elaborat una llista amb les melodies més escoltades a escala global i que ens han acompanyat aquestes vacances, entre les que figuren les d’artistes com Bad Bunny, Miley Cyrus o Taylor Swift. 

Un equip d’À Punt Notícies ha eixit al carrer a preguntar quina és la cançó de l’estiu dels valencians i de les valencians i què ha de tindre per a convertir-se en la banda sonora d’aquests dies de descans. Entre els temes que més destaquen es troben, sens dubte, Nochentera. Amb una lletra que enganxa i molt de ritme, la cantant catalana Vicco ja ha traspassat la frontera de la candidatura a Eurovisió i és un tema imprescindible en totes les festes de l’estiu. Fins i tot les jugadores de la selecció van celebrar el triomf del Mundial amb aquesta melodia. 

Cançons de tots els estils no poden faltar en els bars de platja o en les festes del poble, tot i que enguany encara lideren els balls artistes urbans com Quevedo, Maluma o Myke Towers, amb lletres que de tant de sentir-les ens les sabem de memòria.  

Queda clar que des que es parla de la cançó de l’estiu, totes comparteixen una lletra fàcil d’aprendre, que s’apegue, i que siga divertida i que evoque l’alegria de l’estiu. I si té coreografia, com Las Babys d’Aitana, molt millor.

També et pot interessar

stats