El Bigsound de València esgota les 70.000 entrades i anuncia el cartell per dies

El festival, albergat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, es consolidarà com l'esdeveniment musical més multitudinari de la ciutat

Els artistes Ana Mena, Bizarrap, Sebastián Yatra, Manuel Turizo, Ptazeta i Juan Magán
Els artistes Ana Mena, Bizarrap, Sebastián Yatra, Manuel Turizo, Ptazeta i Juan Magán / Instagram: @bigsoundfestival
22 de maig 2023 - 17:59

El Bigsound Festival ha penjat el cartell de tot venut a poc més d'un mes per a la seua celebració a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Amb 70.000 assistents, el cap de setmana del 29 de juny a l'1 de juliol es consolidarà com l'esdeveniment musical més multitudinari de la ciutat de València.

A falta d’anunciar els DJ que hi actuaran, el festival ha presentat el cartell complet de concerts per dies. El dijous serà el torn de DUKI, Manuel Turizo, Ptazeta, Natalia Lacunza, Rojuu o Kabasaki. El divendres els seguiran Tainy, Beret, Juan Magán, Ana Mena, Delaporte, La Zowi o Judeline. I el dissabte tancaran Bizarrap, MORA, Sebastián Yatra, Lali, Villano Antillano, Alizzz o Recycled J.

Bigsound és un dels majors festivals de música urbana a Espanya. A més d'una de les principals cites del gènere a escala internacional i, segons els seus organitzadors, es posiciona en el top cinc dels festivals a la Comunitat Valenciana.

Els 70.000 assistents gaudiran de les actuacions de cinquanta artistes espanyols i internacionals al llarg de tres jornades amb més de seixanta hores de música en quatre escenaris a l'aire lliure, a més de gastronetes i una zona d’experiències.

Serà la primera vegada que actuen a València cinc estreles llatinoamericanes: els argentins DUKI i Lali, els porto-riquenys Mora i Villano Antillano i el portoriqueny-dominicà Tainy, en la seua primera actuació a Espanya.

També et pot interessar

stats