La música en valencià torna amb més força que mai a Benlloc

La Fúmiga i Els Catarres seran els encarregats de donar el tir d’eixida a la 14a edició del Feslloc

Actuació dels Feslloc 2020
Actuació de la Fúmiga en l'edició del Feslloc de 2020 / Pepe Girona

Després de dos edicions atípiques marcades indubtablement per la pandèmia de la covid, aquest dijous el Feslloc dona el tir d’eixida a tres dies de concerts, xarrades, presentacions de llibres i activitats esportives, amb la música en valencià com a gran protagonista.

Joves, i no tan joves, d’arreu de les comarques valencianes arriben a Benlloc, a la Plana Alta, on conviuran i compartiran emocions, des del civisme i l’estima a la música i a la llengua, tal com apunta l’organització. 

Aquest dijous, els assistents podran gaudir de les actuacions de La Fúmiga, Els Catarres, L’home brut, Apologia, Bacora, Xaranga i Karlos-K DJ. També passaran pels escenaris del festival artistes i grups com Tanxugueiras, Auxili, Ginestà, Xavi Sarrià, Smoking Souls, Esther, El Diluvi o Tesa, entre d’altres. 

El Feslloc recupera enguany el seu format original de tres dies i també ofereix la possibilitat d'acampada. Al 2021, el festival va poder celebrar-se, però en un format reduït i adaptat a la situació sanitària, i va congregar unes 1.500 persones. 

També et pot interessar

stats