Moixent celebra la IX edició de la Mostra de Vins Terres dels Alforins

Onze cellers de la zona participen en la cita vinícola, que està amenitzada per música en directe i degustacions gastronòmiques

Mostra de Vins de Terres dels Alforins del 2022 a Moixent / Frederic Ferri

La vinicultura valenciana és la protagonista aquest dissabte a Moixent (Costera), on els amants del vi celebren la IX edició de la Mostra de Vins Terres dels Alforins amb degustacions i venda de vins.

A més, la jornada inclou música en directe amb les actuacions de La Romàntica del Saladar aquest matí i de Limbotheque i Lulu y Los Tigretones de vesprada. En la programació també s'inclou un homenatge al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, pel seu treball quant a la preservació del paisatge de vins d'aquest territori, i un dinar compost per una gaspatxada monumental, arròs al forn i formatges artesans.

Els assistents poden triar entre els vins d'onze cellers de l'Associació de Viticultors i Productors de les Terres dels Alforins, provinents de la Font de la Figuera, Moixent i Fontanars dels Alforins: Bodegas Arráez, Celler del Roure, Bodegas Luis Corbí Coloma, Sant Pere, Clos de Lôm, Daniel Belda, Bodegas Enguera, La Viña, Bodegas Los Pinos, Casa Los Frailes i Rafael Cambra.

També et pot interessar

stats