Minivestits, neopré i colors fluor en la col·lecció de Dominnico per a la tardor

El dissenyador alacantí ha sigut una de les apostes fortes d’aquest dijous en la 080 Barcelona Fashion

Desfilada de Dominnico en la 080 Barcelona Fashion
Desfilada de Dominnico en la 080 Barcelona Fashion / Agències

El dissenyador alacantí Domingo Rodríguez Lázaro, més conegut com Dominnico, ha presentat aquest dijous en la 080 Barcelona Fashion la seua proposta Dildom per a la tardor, en la línia futurista que el caracteritza. 

En la seua proposta criden l'atenció de nou les referències de la moda del món del motor, en jaquetes, faldes i pantalons amples de cuir natural i niló, una revisió del look que ja va enamorar Rosalía en el seu projecte de Motomami.

Entre les novetats, la introducció de la pell de cabra de l'Himàlaia i nilons i neoprens en minifaldilles i minivestits, tot combinat amb les sabates i botes de la firma també espanyola Cuplet. En la paleta de color, molta aposta monocolor, de blanc o negre, però també amb tonalitats pastel rosa i blau, taronja fluor i roig.

L'any passat va ser el de la gran revolució empresarial per a la seua marca i reconeix que és aclaparador. Per això, encara està intentat "envoltar-se bé" per a fer créixer el seu projecte. A banda de Rosalía, Dominnico ha vestit artistes internacionacionals com Lady Gaga, Dua Lipa o Beyoncé que, diu, busquen les seues peces per a “llançar un missatge de força”. 

Així, ha assegurat que és un gust per a ell que les dives el trien. "Supose que al final compartisc amb elles codis estètics i veuen en la meua vestimenta la capacitat de transmetre valors com la força", apunta el dissenyador, nascut a Alacant l'any 1994, que guarda per confidencialitat la seua pròxima col·laboració internacional, que es donarà a conéixer a mitjan mes.

També et pot interessar

stats