Marina Niceto i Valeria Gómez seran proclamades belleses del foc del 2022 dissabte i diumenge

À Punt retransmet a partir de les 19:30 per la televisió i pel web els actes en què rebran el títol acompanyades de les dames d’honor

Marina Niceto, Bellesa del Foc 2022 (a l'esquerra) i Valeria Gómez, Bellesa del Foc Infantil 2022 (dreta)
Marina Niceto, bellesa del foc 2022 (a l'esquerra) i Valeria Gómez, bellesa del foc infantil 2022 (dreta) / À Punt NTC

Al Teatre Principal d’Alacant ja ho està tot enllestit per a acollir la proclamació de les belleses del foc d'Alacant del 2022 durant el cap de setmana. Marina Niceto Valera, de la foguera Sant Blai, va ser nomenada bellesa el 19 de juny durant la gala d’elecció i serà proclamada de manera oficial amb les seues dames d’honor aquesta vesprada. El foguerer de Verge del Remei-La Creu José Simarro i María Ángeles Quintero, de la foguera La Florida, seran els encarregats de presentar l’acte. 

Diumenge serà el torn de proclamar Valeria Gómez Villaescusa, de la foguera El Baver-Els Antigons, com a bellesa del foc infantil 2022, acompanyada de les seues dames d’honor.  Aquest acte el presentaran Macarena Martínez, de la foguera Calvo Sotelo i Ricardo Martínez, de la foguera Parc-Plaça Galícia. 

Als dos actes acudiran representants de les comissions foguereres. L’aforament del teatre serà de 750 persones per a complir la normativa anti-Covid. À Punt retransmetrà en directe les gales a partir de les 19:30 hores per televisió i a través del web. Eva María Papí Eulogio, bellesa del foc del 2012, i Bea Botella Gil, bellesa del foc del 2013 hi faran de comentaristes.

També et pot interessar

stats