À Punt retransmet les proclamacions de les belleses del foc d’Alacant 2022 aquest cap de setmana

A partir de les 19:00 hores, dissabte 24 i diumenge 25 de juliol, els espectadors podran seguir per televisió i streaming aquests importants actes festers que enceten el regnat de Marina Niceto Valera i Valeria Gómez Villaescusa i les seues dames d’honor

Elecció de la Bellesa del Foc d'Alacant
Belleses del foc d'Alacant 2022 / Reme Vélez
20 de juliol 2021 - 13:33

À Punt retransmet en directe les proclamacions de les belleses del foc 2022 per televisió i streaming des del web www.apuntmedia.es. Els tradicionals actes foguerers d’imposició de bandes tindran lloc aquest cap de setmana des del Teatre Principal d’Alacant.

Amb la reactivació del calendari d’actes de les Fogueres de Sant Joan, À Punt aposta per mostrar la festa del foc alacantina i retransmetrà en directe un dels actes més importants de l’exercici fester.

La televisió i el web públics portaran a tota la Comunitat Valenciana la proclamació de la bellesa del foc 2022, Marina Niceto Valera, i les seues dames d’honor el dissabte 24 de juliol, a les 19:30 h.

I diumenge 25 a les 19:00 h, assistirem a la proclamació de la bellesa del foc infantil 2022, Valeria Gómez Villaescusa, i les seues dames d’honor

Elecció i proclamació retransmeses pels serveis públics

La periodista Sofia Riego serà l’encarregada de conduir la retransmissió des del Principal d’Alacant i comptarà amb comentaristes de renom.

Les dues proclamacions de 2022 comptaran amb dos mantenidors de luxe que tenen un vincle estret amb la festa de les Fogueres: Susana Llorens, cap de l’Arxiu Municipal, i Carlos Pérez, cap de l’SPEIS (Seu del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament).

Després dels actes d’elecció, que també va oferir À Punt al juny, seran els primers grans esdeveniments de les Fogueres i també del món de les festes tradicionals en tota la Comunitat Valenciana que se celebren, des que el 2020, a causa de la pandèmia, es va suspendre l’activitat festera.

La retransmissió serà una retrobada amb la il·lusió de la festa, amb la seua indumentària, música, tradicions, protagonistes i també amb l’esperit de continuïtat i renaixement de la festa del foc.

També et pot interessar

stats