Marina Niceto, nova Bellesa del Foc de les Fogueres de 2022

L’escollida, de la Foguera Sant Blai, s’ha mostrat molt emocionada durant la cerimònia

Marina Niceto Bellesa del foc d'Alacant 2022 / À Punt NTC

Marina Niceto, de la Foguera Sant Blai, ha sigut triada aquest dissabte a la nit Bellesa del Foc d'Alacant 2022 entre desenes de candidates. Juntament amb Valeria Gómez, de la Foguera Baver-Els Antigons, que ha sigut escollida aquest divendres com a Bellesa del Foc infantil, les dues representaran la ciutat alacantina després de dos anys en què la festa ha sigut suspesa per la pandèmia. 

Amb el títol "Gent de la Festa", la gala ha estat dedicada al personal sanitari, així com als foguerers i barraquers "del carrer", persones treballadores que no són molt visibles, però sí imprescindibles.

A l’acte, celebrat a la plaça de bous d’Alacant, també han acudit les anteriors Belleses del Foc d'Alacant de 2021, Isabel Bartual i Noelia Vinal, amb les seues dames d'honor. Les joves podran acomiadar-se i rebre un homenatge per la seua dedicació i entrega durant els dos anys de pandèmia. A més, Isabel Bartual ha volgut dedicar el seu discurs de comiat a les víctimes de la Covid-19.

À Punt Notícies ha transmés en directe l'esdeveniment a través del web i de la televisió, on es va poder conèixer en detall a totes les candidates.

També et pot interessar

stats