Marina García llueix un espolí de color gris imperial per a la seua Exaltació

La fàbrica de teixits Vives y Marí és també l'encarregada de la confecció de l'espolí, com en el cas de la fallera major de València

Primera imatge de Marina García amb l'espolí de color gris imperial
Primera imatge de Marina García amb l'espolí de color gris imperial / À Punt NTC

Gris imperial és el color escollit per la fallera major infantil de València per a les Falles del 2024, Marina García, per a l'espolí de la seua Exaltació, que se celebra aquest dissabte de vesprada. Segons destaca Vives y Marí, la fàbrica de teixits encarregada de la confecció —com en el cas de la fallera major, Maria Estela Arlandis—, l'espolí, elaborat amb la tècnica de l'ordit i trams de seda natural, té 6.210 fils i 42 colors de tram.

El color de fons triat és un to càlid gris fosc, caracteritzat per la seua potencial personalitat i força que es complementa amb els motius florals i el metall or voltejat crema com a principal metall per a l'orla que envolta el ram i que dona com a resultat una tela vistosa, acolorida i elegant. A més, per a la confecció del fons i dels motius florals, s'ha tingut en compte el gust personal de la fallera major infantil.

Per altra banda, el primer vestit oficial de la fallera major Infantil i la cort d’honor infantil eixirà de mans de l'empresa de José Polit, que sap ben bé el que és cosir per a les màximes representants de la festa. L'indumentarista pot presumir d'haver treballar per a un total de quinze falleres majors de València al llarg de la seua trajectòria i assegura que repeteix el repte amb "amb il·lusió i professionalitat".

Retransmissió en directe per la televisió d'À Punt

L'Exaltació de la fallera major infantil es podrà seguir en directe a través de la televisió d'À Punt des de les 17 hores. El conductor serà Ferran Cano, acompanyat per la cap de Cultura d’À Punt Notícies, Montse Català, i pels comentaristes Sofia Soler, fallera major infantil de València el 2016, i Xavi Rausell, indumentarista i investigador de la indumentària tradicional valenciana. La periodista Berta Báidez s'encarregarà de les connexions per a veure com està l’ambient a l’exterior i a la zona de butaques.

També et pot interessar

stats