À Punt retransmet els actes d’exaltació de les falleres majors de València divendres i dissabte

Ferran Cano serà el conductor de la retransmissió i estarà acompanyat per la cap de l'àrea de cultura d'À Punt, Montse Català

Les Falleres Major i Infantil 2024 amb Alfred Costa i Miquel Francés
Les falleres major i infantil del 2024 amb Alfred Costa i Miquel Francés / À Punt Mèdia
24 de gener 2024 - 13:14

À Punt retransmetrà des del Palau de la Música de València aquest divendres 26 de gener a les 22:00 h l’acte d’exaltació de María Estela Arlandis, fallera major de València del 2024. Maria Estela rebrà la banda i l’emblema de mans de l’alcaldessa de la capital del Túria, María José Català, i tindrà com a mantenidora la influenciadora valenciana, Marta Lozano.

Ferran Cano serà el conductor de la retransmissió i estarà acompanyat per la periodista i cap de l'àrea de cultura d'À Punt, Montse Català. Com a comentaristes els acompanyaran Raquel Giner, fallera major de València el 1995 i Jorge Faubel, indumentarista oficial de les corts d'honor de València els anys 2013, 2014, 2020, 2021 i 2022. El desplegament d’À Punt inclou connexions en directe des de l'exterior fins a les butaques i graderies del Palau de la Música, on estarà la reportera de la casa, Berta Báidez.

L’exaltació de la infantil, dissabte a les 17:00 h

Ja el dissabte 27 de gener a partir de les 17:00 h les càmeres de la radiotelevisió pública valenciana oferiran també en directe l'acte d'exaltació de la fallera major infantil de València del 2024, Marina García, i la seua cort d’honor. Un esdeveniment que tindrà lloc també al Palau de la Música de València. Marina rebrà la banda i l’emblema de mans de l’alcaldessa de València, María José Català, i tindrà com a mantenidora l'empresària valenciana, Hortensia Roig Herrero.

El conductor serà Ferran Cano, que tornarà a estar acompanyat per la periodista d’À Punt, Montse Català i pels comentaristes Sofia Soler, fallera major infantil de València el 2016 i Xavi Rausell, indumentarista i investigador de la vestimenta tradicional valenciana. Berta Báidez farà les connexions per a veure com està l’ambient a l’exterior i a la zona de butaques.

També et pot interessar

stats