Mariah Carey ho torna a fer: es “descongela” la nit de Halloween i dona el Nadal per inaugurat

Vestida amb la icònica granota de Mare Noel, la cantant ha publicat un vídeo en què comença a sonar ja All I want for Christmas is you

Mariah Carey es descongela per a donar la benvinguda a Nadal
Mariah Carey es descongela per a donar la benvinguda a Nadal / @mariahcarey

Acaben els festejos de Halloween i ja hi ha qui s’afanya per a iniciar la campanya nadalenca quan encara falten 54 dies perquè comence. És el cas de la cantant nord-americana Mariah Carey, considerada com la reina de Nadal i autora i intèrpret de l’inesgotable himne All I want for Christmas is you

La cançó forma part del primer disc de nadales de la cantant, Merry Christimas, publicat el 1994, i gràcies a les xarxes socials i a les múltiples versions d’artistes com Justin Bieber o Fifth Harmony, encara ha guanyat més transcendència amb el pas dels anys. Per això, cada vegada més prompte, Carey fa públic a través del seu perfil de Twitter o Instagram el dia que dona el Nadal per inaugurat. 

Enguany, la cantant ha publicat un vídeo en què apareix, vestida amb la icònica granota de Mare Noel, congelada en un bloc de gel, dins d’una caixa forta. Damunt hi ha un rellotge que mostra l’arribada de l’1 de novembre. Dins de la caixa forta també hi ha un grup de persones disfressades amb els típics vestits de Halloween, que intenten descongelar la cantant. 

Amb la seua ajuda, la cantant aconsegueix cridar el mític “It’s time” ("ja és hora"). De sobte, l’escena lúgubre canvia, comença a cantar la cèlebre cançó i apareix envoltada d’un nou grup de persones, vestides amb motius nadalencs i rodejats de neu. 

Al llarg de tot el dia, l’etiqueta "Mariah Carey" ha sigut tendència a la xarxa social X —abans coneguda com a Twitter—, amb milers de persones comentant l’arribada extraoficial de Nadal. 

També et pot interessar

stats