La nit de Halloween deixa onze detinguts a València per lesions, violència de gènere i tràfic de drogues

Es van identificar 462 persones, s'inspeccionaren 60 vehicles, i es van alçar 69 actes per tinença de substàncies estupefaents i possessió d'armes

Un agent de Policia Local de València en el dispositiu d'Halloween
Un agent de Policia Local de València en el dispositiu de Halloween / Europa Press

La Policia va detindre durant la nit d'Halloween a València onze persones pels delictes de lesions, tràfic d'estupefaents, violència de gènere, tinença il·lícita d'armes i reclamació judicial.

A més ha identificat 462 persones, ha inspeccionat 60 vehicles, i ha alçat 69 actes per tinença de substàncies estupefaents i possessió d'armes, segons el balanç realitzat per la Policia Nacional del dispositiu especial.

Durant el dispositiu, que va començar a les 19:00 hores del dimarts 31 d'octubre, i que ha finalitzat el matí d'aquest dimecres, s'han fet onze detencions per diversos motius.

El dispositiu va tindre com a objectiu principal propiciar que la ciutadania gaudira de les zones de la via pública i d'oci amb seguretat i per a això s'ha potenciat la prevenció i el manteniment de la seguretat ciutadana.

Els agents que han format part del dispositiu dirigit per la Comissaria Provincial de València han sigut membres de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, del Grup de Resposta Immediata a la Criminalitat (GRIC), agents pertanyents a la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), així com els grups de Policia Judicial i resposta GOR dels diferents districtes de València, i la Unitat d'Intervenció Policial (OIP).

També et pot interessar

stats