La Magdalena recupera els casals, que s’ubicaran en un mateix espai

Els casals del vi, de la cervesa internacional i les food trucks estaran situats al costat del Recinte de Fires i Mercats

Detall de la Romeria de les Canyes de les Festes de la Magdalena de Castelló
Detall de la Romeria de les Canyes de les Festes de la Magdalena de Castelló / À Punt NTC

L'Ajuntament de Castelló habilitarà una nova zona de casals per a les pròximes festes de la Magdalena, que concentrarà en un mateix espai, pròxim al Recinte de Fires i Mercats, el Mesó del Vi, la Fira de la Cervesa Internacional i la Fira Food truck. L'any passat, el consistori no va permetre la seua instal·lació perquè, deia, no podien garantir el compliment de les mesures de prevenció i protecció davant de la covid.

En concret, el Mesó del Vi estarà al camí Caminàs, en el tram comprés entre el carrer del Pare José Tavernes i el carrer de José María Guinot; la Fira Food truck se situarà al carrer de Joan Pau II, entre el Caminàs i Josefina Cruzado; i la Fira de la Cervesa Internacional també al carrer de Joan Pau II, entre Josefina Cruzado i Carmen Noguera. Aquesta nova zona de casals ocuparà una superfície de 8.800 metres quadrats.

D'altra banda, es mantindrà el Mesó de la Tapa i la Cervesa a la plaça d'Espanya, la Fira Taurina al passeig de Ribalta, enfront de la plaça de bous, i el Mercat Artesanal a l'antic recinte de fires i mercats.

“La nova zona de casals ens permetrà generar un espai més segur i controlat, amb bones comunicacions i accessos, i evitarà molèsties veïnals en estar situat en una zona no residencial”, ha explicat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “Així mateix, mantenim altres espais gastronòmics com la Fira de la Tapa i la Cervesa, i altres propostes com la Fira Taurina o el Mercat Artesanal en altres ubicacions per a dinamitzar així altres zones de la ciutat”, ha detallat.

El Patronat Municipal de Festes preveu aprovar aquest divendres en el consell rector les bases reguladores per a l'atorgament, en règim de concurrència competitiva, de l'autorització per a la instal·lació i explotació de les fires i mercats que formaran part de l'oferta gastronòmica i d'oci de les pròximes festes de la Magdalena, que se celebraran de l'11 al 19 de març.

També et pot interessar

stats