Madrid posa data per a la mascletà que va prometre Almeida: serà el 18 de febrer

La vicealcaldessa desvela la data, encara que queda per decidir el lloc de la disparada

L'Ajuntament de Madrid busca encara ubicació per a la mascletà que té previst disparar el tercer cap de setmana de febrer
L'Ajuntament de Madrid busca encara ubicació per a la mascletà que té previst disparar el tercer cap de setmana de febrer / Europa Press

Ja hi ha data perquè Madrid olore la pólvora valenciana: serà el tercer diumenge de febrer. El dia 18 és la data escollida per a fer la disparada que va prometre l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, quan va visitar València les passades Falles si l’aleshores candidata a l’alcaldia de la ciutat, la popular María José Catalá, arribava a presidir el consistori, com finalment així va ser.

Ara per ara està clara la data en què es dispararà, tot just la setmana abans de la Crida que donarà el tir d’eixida a les Falles d’enguany, però no la ubicació, segons ha desvelat la vicealcaldessa de Madrid, Inma Sanz.

“Sí que sembla que serà el 18 de febrer. I respecte a la ubicació, estem finalitzant els detalls, quan estiga definitivament tancada ho traslladarem”, ha confirmat Sanz en la roda de premsa posterior a la junta de govern.

Més enllà del compromís polític d’Almeida, i del fet que Catalá vera amb bons ulls la promesa del seu company de partit, que també ha revalidat l’alcaldia de la capital, des de l’Ajuntament de València han defensat la iniciativa de disparar una mascletà a Madrid com a una acció per a promocionar les Falles a la capital.

Des de Madrid, també es mostraven satisfets per ser els amfitrions d’una manifestació cultural d’una altra regió. “Estem encantats que Madrid, que és un lloc amb tradicions i identitat, aculla també la identitat d'altres llocs. La mascletà és un esdeveniment cultural de primer ordre en el qual molts madrilenys participen cada any i és bona idea que també ho puguen fer a Madrid”, argumentava la vicealcaldessa madrilenya.

També et pot interessar

stats