Almeida promet una mascletà a Madrid si Catalá és alcaldessa de València: "Ho celebrarem"

L'alcalde de Madrid està de visita aquest dimecres a la capital valenciana amb motiu de les Falles 

Almeida encén un petard, aquest dimecres
Almeida encén un petard, aquest dimecres / Rober Solsona (Europa Press)

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha assegurat que organitzarà una mascletà a la capital si la candidata del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, es converteix en alcaldessa en les eleccions del 28 de maig. "Estic segur que l'any que ve la veuré com a alcaldessa i ho celebrarem", ha manifestat el polític madrileny, que aquest dimecres visita la capital del Túria amb motiu de les Falles acompanyat per la plana alta del PPCV. Primer ha passat per la comissió Almirall Cadarso - Comte d'Altea, on s'ha celebrat un homenatge a l'artista faller difunt Manuel Algarra, per a posar la cirereta amb la mascletà del dia des del balcó del consistori.

Almeida, que s'ha animat fins i tot a tirar petards, ha promés que "per descomptat" hi haurà una mascletà a Madrid si Català agafa la vara de comandament de València. "La convidaré a fer una mascletà i també a Carlos Mazón, el pròxim president de la Generalitat", ha asseverat després de mostrar l'alegria per tornar a les Falles en una ciutat "meravellosa i amb molt bon humor" on "es palpa il·lusió, alegria i el canvi que ja ve".

Per tirar un petard no caurà la ciutat... o sí José Luis Martínez Almeida - Alcalde de Madrid

Preguntat per si s'atrevia a tirar algun petard, Almeida ha contestat entre rialles que "depén de quanta premsa hi haja davant i de les càmeres que puga haver-hi". "Però bo, tampoc passaria res: perquè tire un petard no caurà la ciutat... O sí", ha afegit. La pregunta no era innocent. L'alcalde de Madrid ja ha protagonitzat diversos incidents desafortunats, fruit d'una combinació entre mala sort i mala punteria. Fins a tres en vegades ha donat una balonada accidental en actes d'inauguració d'instal·lacions esportives: un xiquet, un fotògraf i un periodista han sigut les seues víctimes. I de moment, no n'ha sumat més durant la visita a la Comunitat Valenciana. Ell s'ho ha pres amb humor: "Tampoc ho puc ocultar, si jo no fera les coses que faig, si no trencara el que trenque i no em tirara per on no m'he de tirar, aquestes coses no em passarien", ha constatat.

També et pot interessar

stats