Luz Casal té un gest cap a les Falles: interpreta el concert de València amb monyos i pintes

La cantant gallega també portava unes arracades de fallera, eixides d'un taller artesanal, en la presentació del seu últim disc a Vivers

Luz Casal va mantindre el pentinat de fallera durant tota la seua actuació als Jardins de Vivers de València
Luz Casal va mantindre el pentinat de fallera durant tota la seua actuació als Jardins de Vivers de València / Europa Press

La cantant Luz Casal va sorprendre sobre l’escenari de Vivers, on este dimecres a la nit oferia un concert, fent un gest a les Falles. L’artista va aparéixer amb el pentinat i les arracades de fallera, que va mantindre durant tot el recital.

El look de Luz Casal no va deixar indiferents el públic que assistia al segon concert programat dins la Gran Fira de València. Vestida totalment de negre i amb una caçadora també negra, l’artista gallega va aparéixer en l’escenari amb els rodets i el monyo perfectament col·locat amb els ganxos i adornat amb un conjunt de pintes daurat.

A més, la cantant de "No me importa nada" també duia unes arracades de fallera, formades per tres penjolls.

La perruquera valenciana Diana Rodrigo va ser l’encarregada de fer-li el pentinat a Luz Casal. Es dona la circumstància que esta estilista és també la “perruquera de confiança” de Marina García, la fallera major infantil de València enguany.

Pel que fa a les arracades, es tractava d’un conjunt que ha eixit del taller d’Art Antic que, casualment, també ha sigut l’indumentarista oficial de les màximes representants falleres de València.

Els Jardins de Vivers van viure anit la seua segona jornada amb un cartell completament femení. Després que Sergio Dalma els inaugurara, la valenciana Neus Ferri, com a artista convidada, i després Luz Casal li van prendre el relleu.

Presentació de l'últim disc

Casal tornava a València per a presentar, després de cinc anys sense publicar cançons, el seu últim disc, Las ventanas de mi alma, considerat, en les seues paraules, l'àlbum més personal i autobiogràfic de la seua carrera.

Els concerts als Jardins de Vivers continuen esta nit, a partir de les 22 hores, amb Niña Pastori amb la seua gira Camino.

També et pot interessar

stats