Cancel·len el concert de Bertín Osborne dels Concerts de Vivers per “descans vocal”

L’Ajuntament de València va informar que era l’artista que menys entrades havia venut per al cicle de concerts, 155 

Imatge d'arxiu del cartell del concert
Imatge d'arxiu del cartell del concert / Concerts de Vivers

La promotora Concert Tour ha anunciat este dimecres a última hora de la vesprada i a través dels seus perfils en les xarxes socials que cancel·len el concert de Bertín Osborne, previst per al 21 de juliol, dins del cicle de concerts de Vivers de la Gran Fira de València, a causa de les seqüeles que li ha generat la covid. “El facultatiu li ha prescrit descans vocal”, apunta el comunicat. 

L’empresa explica que l’acte no se celebrarà perquè no s’ha pogut trobar una data alternativa, ja que —diuen— es desconeix quan es produirà la recuperació de l’artista. Així, avancen que la devolució de les entrades es farà de manera automàtica a partir del dilluns 8 de juliol amb el mateix mètode de pagament que s’ha usat. “En nom de l’artista volem demanar disculpes per les molèsties ocasionades per la cancel·lació del concert i agraïm anticipadament la paciència i la comprensió davant d'esta situació”, conclou la promotora. 

Dilluns passat, la Regidoria de Festes i Tradicions de València va detallar que Bertín Osborne era l’artista que menys entrades havia venut en els Concerts de Vivers, amb 155 localitats. Per contra, el grup The Cult era el que més n’havia venut, amb 4.206 entrades. 

En facilitar les dades després d’una pregunta remesa al ple sobre quantes n'havia venut cada artista dins del cicle de concerts, la Regidoria va indicar que “l'aforament era variable, segons el concert” i “depenent especialment” de “si l'artista sol·licita que el públic puga estar assegut”. 

Compromís proposa "una festa de la música en valencià" 

Abans de conéixer la cancel·lació oficial del concert, el regidor de Compromís a l'Ajuntament Pere Fuset ha proposat que, en cas que produïra, s’hauria d’organitzar en el seu lloc “una festa de la música en valencià, un concert gratuït amb grups valencians”. Així, ha llançat esta iniciativa a l'equip de govern municipal, format per PP i Vox, per a aprofitar la “infraestructura” que “ja està pagada amb diners públics dels valencians i valencianes”.

També et pot interessar

stats