Las Naves, seu en línia de l'esdeveniment internacional de creadors de videojocs Global Game Jam

El centre d'innovació assegura que és el “més famós i el més gran del món” de les seues característiques.

Global Game Jam a València en una edició anterior
Global Game Jam a València en una edició anterior / Les Naus

El centre d'innovació Las Naves de València torna a convertir-se aquest cap de setmana en una de les seus oficials de la Global Game Jam, que enguany se celebra íntegrament en línia a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Aquest és l'esdeveniment de desenvolupament de videojocs “més famós i més gran del món”, segons han explicat des de Las Naves. Amb aquest esdeveniment i gràcies a l'Organització d'Estudiants de Videojocs, “València se suma a les ciutats de més de cent països que participen de forma simultània en tot el món”. En edicions anteriors, la xifra de participants va arribar als 47.000 creadors i creadores que van compondre prop de 9.000 videojocs al voltant del món en 860 seus de 113 països diferents.

Des de fa dos dies fins a aquest diumenge, les persones participants han de crear, per equips, un videojoc d'acord amb el tema proposat per l'organització a escala mundial, que enguany ha sigut “Lost and found” (perdut i trobat).

Durant aquests tres dies, en aquesta trobada de desenvolupadors es realitzaran presentacions, activitats i sessions de testatge i mentoria amb professionals de la indústria en línia i a través dels canals de vídeo de l'Associació d'Estudiants de Videojocs.

També et pot interessar

stats