L'Exposició del Ninot es clausura amb una xifra "rècord" de 108.043 persones

Enguany es salven de les flames el ninot de l'Antiga de Campanar i l'infantil d'Almirall Cadarso - Comte d'Altea

Un ninot de Peter Lim en l'Exposició del Ninot 2023
Un ninot de Peter Lim en l'Exposició del Ninot 2023 / À Punt
16 de març 2023 - 14:35

L'Exposició del Ninot de les Falles 2023 ha tancat les portes amb una xifra de visitants "rècord", que ha arribat a les 108.043 persones.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha assenyalat que "les xifres d'enguany són de rècord" i ha destacat que "aquesta exposició, en la qual es mostra l'art inigualable dels nostres artistes fallers, cada vegada desperta més interés".

L'exposició es va tancar aquest dimecres després de saber-se quins eren els ninots indultats pel vot popular de totes les persones que han acudit a presenciar la mostra.

Enguany se salven de les flames el ninot infantil de la comissió Almirall Cadarso - Comte d'Altea, obra de l'artista Enrique Ginestar i el ninot de la falla Monestir de Poblet - Aparicio Albiñana, de l'artista Paco Carsí.

De les més de 108.000 persones que han visitat l'Exposició del Ninot, 82.424 són públic en general mentre que 25.619 formaven part de les diferents comissions falleres.

El dia amb més afluència de públic va ser el diumenge 5 de març, amb 9.977 persones, gràcies en part al fet que va ser el dia que més fallers i falleres van acudir a l'exposició.

Quant a la venda d'entrades, el dissabte 11 de març, amb 4.986, va ser la jornada amb la quantitat més alta registrada.

Carlos Galiana ha celebrat l'èxit de l'exposició i ha assenyalat que "des que el govern de Joan Ribó va traure aquesta exposició d'un envelat i la va portar al Museu de les Arts i les Ciències, l'interés ha crescut any rere any; 108.043 persones han volgut passar per ací per a veure una bestreta del que seran les Falles".

També et pot interessar

stats