L’exposició fotogràfica #Noemtoqueselwhatsapp s’exhibirà al setembre en sis localitats

Les instantànies, les han fetes joves que denuncien la violència contra les dones.

Mostra d’alguns dels 20 panells que formen part de l’exposició
Mostra d’alguns dels 20 panells que formen part de l’exposició

L’exposició itinerant de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) "#Noemtoqueselwhatsapp" es podrà visitar durant el mes de setembre a Sumacàrcer ( Ribera Alta), Xilxes (Plana Baixa), el Port de Sagunt (Camp de Morvedre), el Genovés (Costera), Rocafort (Horta) i el Grau de Castelló (Plana Alta). 

"#Noemtoqueselwhatsapp" forma part de la col·lecció d’educació en valors “M’importa” i és un recurs que promou un desenvolupament pedagògic en situacions de control i maltractament a dones a les quals vigilen o humilien. D’aquesta manera, es pretén avançar en la detecció i denúncia d’aquests casos.

La mostra té 20 panells on s’estructuren les fotografies que han fet joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència i reivindiquen el respecte i la llibertat.

El calendari s’inicia del 4 al 9 de setembre en La Societat de Sumacàrcer, situada a la plaça de l’Era, i del 5 al 13 de setembre es presentarà a la Biblioteca Municipal de Xilxes.

L’Associació Cultural Falla Els Vents del Port de Sagunt, la mostrarà de l’11 al 17 de setembre i l’Auditori del Genovés ho farà del 17 al 24 de setembre. Finalment, del 18 al 27 de setembre, es podrà visitar a la Casa de la Cultura de Rocafort i del 25 al 30 de setembre, al Casal Jove del Grau de Castelló.

Des del llançament, l’exposició ha recorregut més de 125 municipis i centres educatius. A més, l’IVAJ ofereix una guia didàctica al web de M’importa, una plataforma on es poden trobar recursos educatius en diferents formats per a poder treballar valors en l’àmbit de l’educació no formal.  

En el web de l’IVAJ s’actualitza un calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. A més, l’Institut prepara una nova convocatòria dels premis #No em toques el whatsapp 2018 en les categories de fotografia, vídeo, arts escèniques, música i arts plàstiques. La intenció és promoure una visió jove per a la prevenció de la violència de gènere i reconéixer els projectes que fomenten la igualtat, la convivència i el respecte entre sexes. 

També et pot interessar

stats